loading
loading

Progressive Web Apps (PWA) - tehnolgia de la Google considerată drept cea mai puternică tendință în dezvoltarea web pe mobile.

PWA - progressive web applications

1. Ce sunt aplicațiile PWA?

PWA înseamnă Progressive Web Application – un site web instalabil care arată și se comportă la fel ca o aplicație mobilă. Utilizatorii îl pot adăuga pe ecranul principal al smartphone-urilor lor cu un icon definit asociat (sau pe desktop).
Aplicațiile PWA pot trimite notificări push, accesa hardware-ul dispozitivului mobil și chiar pot lucra offline sau într-o conexiune instabilă.

2. Beneficii

 • Instalare locală
  Un website PWA enabled poate fi instalat direct din browser ca o aplicație de sine stătătoare cu un icon propriu afișabil pe home screen, fie
  pe desktop sau mobil. Avantajele privind experiența utilizator, angajamentul acestuia relativ la accesul la aplicație sunt evidente. Site-ul poate fi inclus întocmai ca o aplicație mobilă nativă în Google Play sau Apple Store.
 • Performanța SEO
  Un website PWA enabled în funcție de setări poate functiona și în cazul conexiunilor lente sau parțial chiar offline. Cu o rețea decentă este mult mai rapid dacât un site obișnuit cu consecințele ‘bune’ în SEO și ranking-ul în indexul Google.
 • Caracteristici deosebite
  Un website PWA enabled permite implementarea diferitelor funcții, cum ar fi notificările push. Cel mai bun lucru este că dezvoltatorii au control deplin asupra implementării lor, oferind afacerilor un nou canal de marketing și vânzări.
  Mai mult, PWA-urile pot profita de caracteristicile hardware ale dispozitivelor mobile, cum ar fi geolocalizarea sau camera web.
 • Universalitate
  Cu ceva restricții pot funcționa pe toate platformele care contează, Windows, Android, IOS. Se auto-actualizează atunci cînd website-ul PWA enabled se actualizeaza.

3 .Cost

Dezvoltarea PWA costă doar o fracție decît ar costa o aplicație nativă pe mobil, necesită resurse mai puține și timp de dezvoltare mai scurt. Pentru a vedea cum funcționează instalarea unui website PWA enabled, închideți fereastra curentă și în meniul de sus, click PWA și confirmati. Aplicația 3DATA poate fi dezinstalată oricand doar click pe iconul aferent (tap lung pentru mobile)

Contact

email: office@3data.ro 
mobil: (077) 556 0453
tel/fax: (074) 501 1968
 

Coordonate de inregistrare

CUI:RO4376505
NR.REG.COM: J30/972/1993
BANCA TRANSILVANIA

3Data ofera de asemenea servicii de creare magazin online și e-Commerce, web design, optimizare SEO, și grafică publicitară în Baia Mare, Oradea, Zalau și în toată Transilvania.

3DATA - Realizare pagini web și magazine online la prețuri prietenoase!

3Data Srl
ADDRESS: 29/a, Ioan Slavici, Satu Mare, SM, 440042, RO
TEL: 077 556 0453 , FAX: 074 501 1968 , EMAIL: office@3data.ro
Nr. Reg. Com.: J30/972/1993 ,CIF:4376505
Ore de lucru