{ web design }
Web design, solutii integrate, prezenta online.
Proiectarea unei soluţii integrate online este o întreprindere multidisciplinară. Participă programatori, designeri, consultanţi în marketing şi publicitate.
Probabil ai auzit de termeni precum HTML5, CSS, JavaScript, MySQL, jQuery, AJAX, SEO.
Cuvinte care poate nu iţi spun prea mult. Pentru că de fapt ceea ce îţi doreşti este un site modern, eficient, rapid.
Cu un Web 2.0 look simley dacă se poate.
Un site care din ce în ce mai mult începe să arate ca o aplicaţie online.
Cu meniuri, galerii de imagini, interactivitate, usabilitate, formulare diverse, interfaţă utilizator, statistici, butoane reţele sociale, Facebook, Google+, sistem de management a conţinutului.
De reţinut totuşi că site-ul propriu-zis reprezintă doar un aspect al problemei. El trebuie întreţinut, actualizat, securizat şi promovat. Toate aceste activităţi sunt componentele ce definesc soluţia integrată a prezenţei tale pe Internet.

În consecinţă site-urile proiectate de noi pot beneficia (în funcţie de amploarea proiectului) de: Şi nu costă o avere. smiley Pentru un simplu site de prezentare, preţul începe de la 150 de EUR, şi se formează în funcţie de cerinţe şi complexitate. Din punctul nostru de vedere fiecare site este un unicat şi trebuie tratat ca atare. Suntem pasionati de ceea ce facem, si ne place sa avem sentimentul lucrului bine facut.


Doreşti să începem ?

Fă primul pas. Te aşteptăm cu idei, detalii sau orice alte nelămuriri legate de viitoarea ta prezenţă online.